Velkommen som elev ved skolen vår.

Skolen begynner mandag 19.08.19 kl. 10.00. Alle møter opp i kantina der det vil være en kort velkomsttale og kunstnerisk innslag. Deretter vil klasseteamene som består av kontaktlæreren og to av klassens faglærere, følge klassene til sine basisrom.

Der vil du bl.a. få timeplan og informasjon om hva som skal foregå de første skoledagene. I løpet av dagen vil det være servering av gratis rundstykker og kaffe/te/kakao.

Dersom du er borteboer og trenger hybel eller hybelleilighet, må du ta kontakt med skolen snarest mulig. Skolen har en vertsfamilieordning som sikrer borteboere et rimelig og trygt botilbud.

Les mer om det i elevheftet.

Vg1-elevene skal på overnattingstur den første uka. Det er derfor viktig at borteboere tar med varme turklær, ryggsekk, sovepose og liggeunderlag.

Skolen har laget et elevhefte der du kan finne mye nyttig informasjon om skolen og om det å være elev. Heftet er vedlagt. Ta med heftet den første skoledagen!

Fyll ut vedlagte «Elevopplysninger» skjema og send det til skolen eller ta det med på skolen første skoledag. Skjemaet skal leveres til kontaktlærer eller skolens forkontor.

Det er viktig at skolen har disse opplysningene om deg.

Vennligst gi skolen beskjed pr. e-post eller pr. telefon hvis du likevel ikke tar imot tildelte skoleplass.

Fortsatt god sommer!

Med hilsen